Psykologin tehtävissä olen toiminut vuodesta 1998 lähtien, jolloin valmistuin. Aloitin lasten parissa, mutta siirryin nopeasti aikuisten mielenterveyspalveluihin, jossa toimin mm. päivystystyöryhmässä. Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut pääasiallisesti työterveyspsykologina, työnohjaajana sekä työyhteisökehittäjänä. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2013 lähtien. Olen säännöllisesti vahvistanut omaa osaamistani kouluttautumalla (mm. työnohjaaja, kriisityön syventävät opintoja, EMDR-terapeutti ja muutospajaohjaajakoulutukset ym.) ja parhaillaan teen perheen ja työn sallimissa rajoissa työ – ja organisaatiopsykologian jatko-opintoja Jyväskylän yliopistoon (PsL), Merkittävimmät opit olen saanut kuitenkin työskentelemällä ihmisten ja yhteisöjen kanssa.

Toimin useita vuosia Kajaanin ja Kainuun kriisiryhmien toiminnassa kriisi-interventioiden vetäjänä ja toiminnan kehittäjänä. Ihmisten kohtaaminen akuuteissa kriiseissä, jolloin moni asia muuttuu kuin salaman iskusta, on saanut itseni suhtautumaan nöyrästi ihmismielen haavoittuvuutta, mutta samalla myös vahvuutta ja äärimmäistäkin sitkeyttä kohtaan. Sovellan kriisi -ja traumanäkökulmaa tarvittaessa myös työyhteisöjen kanssa. Kuulun SPR:n valtakunnalliseen psykologien valmiustyöryhmään.

Tuen omilla toimintatavoillani luottamuksellista ja innostavaa ilmapiiriä mikä mahdollistaa omalta osaltaan uusien ratkaisujen löytymistä. Erityisinä kiinnostuksen kohteinani on tällä hetkellä mm. työelämän muutokset ja niiden jäsentäminen sekä työn tuunaamisen mahdollisuudet työhyvinvoinnin vahvistamiseksi. Edukatiivisella otteella ja mallintamisella pyrin antamaan työkaluja, joiden avulla esim. työyhteisössä voidaan jatkossa ratkaista pulmakohtia itse. Tämä on eräs selkeimmistä ohjenuorista työssäni.

p. 044 5402604
kspsykologipalvelut@gmail.com
www.ks-psykologipalvelut.fi